Tider kommer tider går…

En hel lång sommar har åter passerat. En varm sådan har lagts till min livslinje. Flämtande har jag vattnat trädgården. Hämtat andan under blåa parasoller. Folk har kommit och gått och allt annat har stått stilla, stilla i väntan på att svalare vindar åter skall blåsa in från norr.

Örtagården som nyanlagd i försomrars. Nu har jag nya planer för utformningen på den…

 

Trädgården har fått en ny huvudgång….

 

… och ny entré med snygga grindar!

Det tog tid att få lämplighet för att måla fönstren i butiken. Men snyggt blir det, ändå till slut.

Butiken får verkligen ett lyft och det är lite bökigt men det kommer att bli bra i slutändan det blir det oftast alltid. Jag och en var får ha lite tålamod bara!

 

Brissund, Gotland. Farfar Brorsan och Jag tittar på havet och på farfars nätbojjor. Det fiskades flundror.

I mina tankar, i stilla meditation återvänder jag alltid hit. Här sitter jag i strandråg och med sand mellan tårna, tittandes på havet, känner vinden och solens varma strålar. Här andas jag med vågornas eviga rörelse in mot land och ut från land.

21/8 1993 Dalhems Kyrka Gotland

Jag och maken firade silverbröllop i augusti. Det firade vi med ceremoni i Dalhemskyrka och vackra dagar på Ön.

Allt är gott!

/Annelie

Share This: