När vindarna vänder

 


image

Det är ett bra tag sedan jag skrev några rader här på bloggen. En hel sommar sedan, och kanske en liten vårskärva dessförinnan… Hur som helst så kom arbetet ivägen för att orka och därmed också lusten att skriva. Jag har funderat mycket över mitt trädgårdsliv. Det är många nya vindar som dragit in i verksamheten. Bistrot/Trädgårdskafeet har skapat nya tankar och idéer. För att inte tala om besöket på Petershamn’s Nurseries i London där på midsommaraftonen… Hm, lämnade mig inte helt oberörd. Tvärtom blev jag bombsäker på att vi är på rätt väg!

image

Känns bara så rätt i tiden. Så nu går vi därifrån och skapar ett nytt Norrbys!

image

Har varit på en liten tripp till Skåne här i augusti. Behövde dels lite time-off men även få mig lite inspiration att komma vidare. Det är alltid bra att spegla sig i vad andra pysslar med . Besökte bland andra ställen Löddeköpinge Plantskola vilken var fantastisk. Underbar plats nästan sakral, undangömd grön pärla💚.

Tyvärr funkade inte redigeringen på bilder från Löddeköpinge… Jädrans!

Apotekarns i Simrishamn, Tirups Örtagård, Slottsträdgården i Malmö, Sofiero…

 

Av en slump hamnade jag på Linnéaträdgården i Helsingborg. Också ett fint ställe med mat och event i fokus. En liten försäljning av växter smakfullt inrett i små växthus i fil.

image


image

To be continued…

Share This: