Livsnödvändiga grejer

IMG_3518

Det är inte mycket här i livet som är livsviktigt men däremot kanske livsnödvändigt. Under senaste året har jag insett att vissa saker är bara livsnödvändiga för mig. Den stigande åldern har med besked gjort sig påmint de senaste månaderna. Kanske ett svar på femton års konkande slit… Vad vet jag. Hur som helst så ”svarar” inte kroppen längre på träning, inte som jag vill att den skall svara i alla fall, med pigg glädje och lite skön träningsvärk över att jag tränat den. Men nej det blir mest långvarig värk istället… Men jag ger inte upp!

IMG_3519

Yoga gör mig lugn, värken försvinner en stund, jag ser inåt, känner inre lycka. Det kan bara bli bättre!

 

IMG_3491

Hälsosam mat livsnödvändigt och helt rätt i tiden. Vem vill inte ha ett långt friskt liv?! Ramlade över denna bok där i bokhandeln häromveckan. Det är alltid roligt att läsa något som är vetenskapligt baserat. Inte bara en massa konstiga förhållningssätt till mat och dryck och snaskiga bilder. Lite fakta, tackar! Och även fina bilder…

image

Men var går då gränsen för viktigt kontra nödvändigt? Måste fundera på det, medans så tar jag mig en ’dolce far niente’ översatt – sötman att göra ingenting – läste det på Malin Berghagens blogg, och ja varför inte? Livsnödvändigt? Jajamensan om du frågar mig!

Ha en fin onsdag.

/Annelie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This: