Days will come and days will go…

image
I skrivande stund sitter jag på Norrbys. Det är mörkt utanför fönstrena trots att klockan är bara är dryga fem. Ett sällsamt smatter har börjat ljuda uppe på taket, novemberregnet tilltar. Jag hade länge tänkt skriva om min tripp till Barcelona men livet kommer liksom emellan som det ofta gör för mig. Sena septemberdagar åkte jag med väninnor till ett varmt och mjukt Barcelona. Några dagar innan självständighetsröstning, vilket jag inte hade riktig koll på, om jag skall vara ärlig. Vi var på middag hemma hos Barcelonakvinnorna Eva och Olga. De bjöd på katalansk mat. Trevlig sätt att umgås och lära känna människor man aldrig skulle ha mött annars. Mycket värme och mycket fest!

 

image
Maten var så lättillgänglig och såå vansinnigt god! Jag hade gott och ledigt kunnat stanna ytterligare ett par dagar, vistas i solen och äta mer gott.

 

image
Fiesta! 40 minuter pyroteknikshow synkat med musik. Spektakulärt!

 

IMG_3728
Utsikt från Montjuïc, innan vi åkte linbanan ner till beachen.

 

IMG_3733
Pampasgräs… som jag vill ha dem här i min trädgård, suck! Mission impossible.

 

IMG_3736
Änglarna spelar bara för att, jädrans vad stora de är!
IMG_3699
The marina

”The horizon leans forward. Offering you space to place new steps of change” – Maya Angelou

Ta hand om varandra

/Annelie

 

 

Share This: