Dåtid nutid och framtid

Cafebordoljablogg

1975 till 1991 är 16 år, vad hände inte mellan dessa år? Mycket när jag tittar i backspegeln. Jag är 13 år hade precis börjat i högstadiet. Gymnasiet, tågluffar, hopplösa förälskelser, högskola, mannen i mitt liv klev in och snart är det giftermål och barn, 16 år som känns väldigt långa … 2000 till 2016 är 16 år, eller hur? Jag är 38 år, husbygge, ny karriär, barn blir vuxna, företagsbyggande, men dessa 16 år känns väldigt korta, fort gick det och ändå är tiden densamma, är inte det underligt!? Helt plötsligt är jag 50+!!? Hur hände det?

Jaha ja så nu startar vi upp verksamheten igen för 14:e gången spenderar mina dagar i nuet med träolja och målarfärg. I tanken är jag i framtiden, i det som komma skall, kaffe och mat, växter och ting. En massa nytt att göra i trädgården!

Ha en fin helg och må molnen skingra sig här i Stockholm 😉

Kram

Annelie

Share This: