Där saker händer

Det är vid middagsbordet allt händer. Dagar kommer och dagar går. Det äts och det arbetas. Här händer livet, runt mitt stora middagsbord. Jag har försökt att ha ett litet kontor på undervåningen i huset men jag satt aldrig där. Pärmar med papper och annat löst bråte belamrade de hyllklädda väggarna och anföll mig varje gång jag satt där. Det drog kallt om fötterna, nää jag kände mig alldeles för instängd, där. Men här vid det ovala bordet, med värme från kaminen, högt i tak och utsikt över hela Vendelsö här händer det saker vill jag lova!

Middag på Källberget

Ljuset flödar åter in och allt blir naket klart, vilket ger ögat inte en chans att väja för allt damm… Med skygglapparna på  jobbar jag på med en folder som skall visa Norrbys både i text och i bilder. Under åren har mitt vinterarbete ändrat karaktär, från att jag satt 8-9 timmar per dag i månader med långa växtlistor och beställningar till en hög av leverantörer till att mer arbeta med ett mindre sortiment och ett mer kreativt tänk inför säsongsstart.

Min vita kärlek

Yoga och långa promenader med hunden ger mig välbehövlig motion innan säsongen drar igång. Lite skidåkning i veckan gav en massa energi!

Vintern finns i Grönklitt

Älskar fullkomligt att åka längdskidor! Svettigt, dryga sträckor på myrar, kuperade rundor i Orsa skogarna och en förbaskad träningsvärk i låren, men så himla kul! Underbart sätt att umgås med väninnorna.

I år blir det mycket mer här och nu. Både i tanke och i känsla. Mer växter och mindre materiella ting. Tacksamhet för det vi har. Skönhet i det vi upplever och ser. Goda tankar föder goda handlingar. Ser verkligen framemot denna säsong.

Sist men inte minst; när ska begoniorna slå igenom? I år? Kanske!? Älskart!

Ta hand om dig och varandra.

Allt gott!

/Annelie

Share This: