Arbeta hos oss

Arbeta hos oss!

Vi söker ständigt nya medarbetare

Norrbys är en privat trädgård med kafé- och bistro med gott renommé och hög kvalité. Här tillagar vi nästan allt från grunden, vi gör alla bakverk på plats. Vår inriktning är hälsosam mat med gluten- och laktosfria alternativ. Hos oss får du möjlighet att utvecklas på många olika arbetsområden.

Kafé medarbetare

Du ska ha intresse av bakning och matlagning, du bör ha någon dokumenterad erfarenhet av kafé- eller restaurangarbete med kassavana och vara mellan 18 och 40 år. Vi värdesätter tempo och noggrannhet och är du rätt person finns möjlighet till förlängd anställning. Du kommer att ingå i ett team där vi-känslan är stark. Vi är kända för god kundservice och trevligt bemötande. Vi erbjuder dig ett roligt omväxlande arbete i en fantastisk trädgårdsmiljö.

Trädgårds/kassa arbeten

Du ska vara intresserad av trädgård, du bör ha någon dokumenterad erfarenhet av butiks arbete samt kassavana i högt tempo.

 

För att vi skall svara på din ansökan måste du uppfylla ovanstående villkor!

Skicka en kort beskrivning av dig själv samt erfarenheter på nedanstående formulär. Då skickar vi en länk där du kan bifoga ditt CV.

 

 

 

 

 

Share This: